Privatlivspolitik

Beskyttelse af dine data og din personlige integritet

Hos Annette Dich er det vigtigt for os at beskytte din personlige integritet og sikkerhed. Jeg vil gerne informere dig om en vigtig ændring i den måde, jeg kommer til at håndtere dine personoplysninger fremover.

Annette Dich` privatlivspolitik er i overensstemmelse med EU’s lovgivning omkring persondatabeskyttelse (GPDR) og har til formål præcist at beskrive, hvilke typer oplysninger jeg gemmer om dig, dine rettigheder samt vilkår for brug af annette-dich.dk

I følge loven om persondatabeskyttelse skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Jeg gemmer personfølsomme oplysninger på computer beskyttet med adgangskoder.

 

Personoplysninger

Jeg opbevarer kun personoplysninger, som du selv har udleveret fx ved at kontakte www.annette-dich.dk med en forespørgsel om en samtale eller køb af et forløb og ved at tilmelde dig et kursus eller en workshop, eller ved at udlevere kontaktdata med henblik på at få tilsendt materiale eller information om kommende arrangementer.

Typen af personoplysninger, jeg opbevarer, er: Fornavn og e-mail adresse. Jeg tager IKKE noter fra vores samarbejde. Jeg videregiver naturligvis IKKE oplysninger til andre. Personoplysninger slettes løbende efterhånden som det formål, de var indsamlet til, afsluttes. Dokumentation for behandling ifht. SKAT opbevares i anonymiseret form i max. 5 år efter sidste kontakt.

 

Brug af cookies

Med henblik på løbende forbedring af www.annette-dich.dk følger jeg med i, hvilke områder på hjemmesiden, der besøges, og hvor længe besøgende opholder sig på de enkelte områder. Dette gøres ved hjælp af cookies.

www.annette-dich.dk bruger vi Facebook-cookies til at målrette vores budskaber i forbindelse med annoncering på Facebook. Desuden bruger vi Google Analytics, som hjælper med at måle effekten af vores digitale annoncering.

Ønsker du ikke, at hjemmesiden sætter cookies, kan du slå cookies fra i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du bruger. Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette cookies på dem alle.

Her kan du læse mere om, hvordan du sletter eller blokerer for cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering.

 

Sikre mails

Ved dataoverførsler på Internet indeholdende personfølsomme oplysninger bruger vi sikker mailforbindelse med krypterede mails for bedst muligt at sikre følsomme data.

 

Dine rettigheder

Hvis du har spørgsmål vedrørende min behandling af dine personoplysninger eller hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig i www.annette-dich.dk, er du velkommen til at kontakte Annette Dich på +45 2243 1230 eller sende en mail til annettedich@outlook.dk. Det samme gælder, hvis du ønsker at ændre eller slette registrerede personoplysninger.

 

Klage

Klage over Annette Dich` behandling af personoplysninger skal rettes til:
 

  • Datatilsynet

  • Borgergade 28, 5

  • 1300 København K

  • Tlf: 33193200

 

Jeg tager forbehold for fejl og mangler og forbeholder os ret til at ændre Annette-dich`privatlivspolitik. Eventuelle ændringer i privatlivspolitikken vil fremgå af hjemmesiden.

De bedste hilsner
Annette Dich

Sidst revideret marts 2020.

Annette Dich - Hypnose - Hypnoterapi - Frederiksgade 7, 1. sal - 3400 Hillerød - Tlf. 2243 1230.  

  • Facebook