• Facebook

Annette Dich - Hypnose - Hypnoterapi - Frederiksgade 7, 1. sal - 3400 Hillerød - Tlf. 2243 1230.  

Min Historie

Den nat i september 2001, hvor jeg vågner og ser at sengen er tom, får jeg en mærkelig følelse af, at noget er helt galt. Det startede egentlig flere måneder før, hvor han blev mere og mere fraværende og distanceret i vores kontakt. Den sidste gang vi "elskede" gik han direkte i bad - hvilket aldrig var sket før, som om han skulle vaske mig af. Han undskyldte det med arbejdet, og at han havde travlt. Vi havde gennem længere tid ikke haft en særlig god kontakt til hinanden. Det var som om, at vi over årene levede mere og mere parallelt og ikke sammen. At tale om svære følelser var vi desværre heller ikke gode til. Set i bakspejlet er det tydeligt, at vi var på kollisionskurs. Tiden gik, og jeg håbede alt ordnede sig.  

Men den nat i september fik han sagt, hvad han havde bokset med; 
"Jeg har fundet en anden, jeg elsker dig ikke mere, og jeg vil skilles!" Han var rimelig klar i mælet - jeg væltede - i hvert fald psykisk.

Jeg kan lige så godt være ærlig og sige, at det har været en lang og stormfuld færd.
Jeg stod et sted, som jeg ikke havde set komme, i hvert fald ikke når den "endelig" var dér. Tanker fyldt med bekymringer, vrede, dårlig samvittighed, følelser af ikke at være noget værd, at være vraget og skiftet ud, fyldet i mig,

Spørgsmålene tårnede sig op uden der kom svar - tværtimod. Hvad med børnene?
Hvor skal de bo? Hvor skal jeg bo? Hvad med økonomien - tankemylderet og vreden tog overhånd.

Tonsvis af følelser som;

  • voldsom vrede

  • afmagt og meningsløshed

  • uvished og ensomhed

  • mindreværd og følelsen af ikke at du til noget

  • være kasseret og vraget
     

Det fik virkelig tag i mig, og jeg fik en følelse af, at  jeg var ved at blive skør og revet midt over. Det endte med angst og lidt for mange piller på én gang. Med gode venner og den øvrige families hjælp kom jeg så meget på ret køl, at jeg fik øje på, at nu var tiden inde til at gøre noget andet, end det jeg havde gjort før - for det virkede tydeligvis ikke!
 

​Det tog nogle år at bide skeer med alle de følelser, vaner, angst og overbevisninger, som jeg havde tilegnet mig fra tidernes morgen. Jeg har brugt alverdens "ting og terapier" for at finde fred med mig selv, for at tage ansvar for mig, og det jeg gerne vil med livet og for at finde hjem. På et tidspunkt mødte jeg et klogt menneske, der sagde:

"Den længste rejse du kan tage Annette er fra din hjerne til dit hjerte!" og det er ikke det halve galt. 

 

Det har været og er stadig en rejse at håndtere problemer og udfordringer, der kan være svære - sådan er livet - dynamisk, foranderligt og i bevægelse.  Forskellen fra tidligere i mit liv og til nu er, at jeg ved, hvornår det er tid til et "serviceeftersyn", og at søge hjælpen før dét vokser mig over hovedet. 
 

Da jeg på min vej mødte hypnose begyndte brikkerne at falde på plads. Jeg var ved at være pænt træt af at tale og tale og tale om det samme, og grave og grave i mit indre univers. I hypnosen opdagede jeg en mere direkte vej til mine følelser, overbevisninger og vaner på en nem, åben og direkte måde!. Det er den primære årsag til, at jeg ud af mine mange uddannelser bliver ved med at vende tilbage til hypnose, fordi det er så nænsomt, blidt og et stærkt værktøj til at ændre følelser, opfattelser og vaner.

Hele denne oplevelse, erfaring og udvikling - ja selv om det lyder som en kliché - ville jeg ikke have været foruden. Fordi jeg blev kastet ud et sted, hvor jeg troede, jeg skulle dø og opdagede i stedet, hvor uendelig stærk og modig kroppen og sindet er, når jeg tør se min værste vrede, afmagt, uvished, magtesløshed, ensomhed og sorg i øjnene. 

Derfor er min vision, at se dig blomstre og udfolde dig, som det menneske du er skabt til at være, og at se den forandring og forvandling, der sker for dig, når du får ændret følelser, vaner, angst og udfordringer til din fordel og styrke.